Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πριν καν αλλάξει ο χρόνος, αρχίζει να συντελείται μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση γενοκτονίας από το κράτος του Ισραήλ εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Οι επιθέσεις αέρος ενάντια σε κατοικημένες περιοχές κλιμακώνεται και με χερσαίες επιχειρήσεις. Επιθέσεις ενάντια σε σχολεία, αμάχους και βόμβες στο ψαχνό, συνθέτουν την εικόνα ενός ανθρώπινου σφαγείου, σε μια περιοχή που έτσι κι αλλιώς βρισκόταν αποκλεισμένη από στεριά, αέρα και θάλασσα, αλλά και από το εμπάργκο της Ε. Ε.

Ένα νέο ολοκαύτωμα που έχει την υποστήριξη της Αμερικής, της Ε. Ε. και πολλών αραβικών κυβερνήσεων που σκοπό έχει να επιβάλλει τους νέους όρους σε μια μετασχηματισμένη Μέση Ανατολή σε συνθήκες κρίσης από το σύνολο των καπιταλιστικών δυνάμεων και φυσικά και της Αμερικής.


Η ίδια η στρατιωτική επίθεση είναι και ένα σαφές μήνυμα προς κάθε αντιστεκόμενο στην περιοχή, αφού η προώθηση των Ευρωπαϊκών καπιταλιστικών συμφερόντων βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με τα σχέδια του Ισραήλ, όπως και η υποστήριξη των Η.Π.Α. στο έγκλημα που συντελείται, συνοδεύεται και από την σύσφιξη των σχέσεων της Ε. Ε. με το Ισραήλ που το εντάσσει στις χώρες με τις προνομιακές σχέσεις και στην Ευρωμεσογειακή ζώνη.

Το ελληνικό κράτος έδειξε την πολιτική του γραμμή χρόνια πριν, με τις στρατηγικές συμφωνίες με το Ισραήλ, κοινά στρατιωτικά γυμνάσια, άμεση στήριξη από τη βάση της Σούδας, προμήθειες ασφυξιογόνων νέου τύπου από το ισραηλινό κράτος, πλήρη ευθυγράμμιση με την πολιτική Η.Π.Α-Ε.Ε.

Αντίσταση για την άμεση παύση του νέου ολοκαυτώματος.

Αντίσταση στους στρατοκρατικούς μηχανισμούς.

Αντίσταση στους κρατικοκαπιταλιστικούς σχεδιασμούς τοπικά και παγκόσμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου