Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ NAVAJO

Πριν λίγους μήνες ο «ευυπόληπτος κύριος» Κούγιας αποφάσισε να αναμειχθεί με τα διοικητικά της Παναχαϊκής. Το γνωστό λαμόγιο γνωρίζοντας πως οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες είναι από τους καταλληλότερους χώρους για επιχειρηματικές βλέψεις, οικονομική ανέλιξη και μαύρου ξεπλύματος, εκδιωγμένος από την τοπική ομάδα των Ιωαννίνων, βρήκε στέγη στην ομάδα της Πάτρας. Η χρονική συγκυρία που διάλεξε να κάνει την «μεταγραφή» του στην Παναχαϊκή, δεν ήταν και η καλύτερη γι’ αυτόν και την καριέρα του. Είχε περάσει πολύ λίγος χρόνος που αποφάσισε να υπερασπίσει τον γνωστό μπάτσο – δολοφόνο 15χρονων παιδιών και οι μνήμες ήταν νωπές. Μετά την πρώτη «υποδοχή» που του επιφύλαξαν πολίτες της Πάτρας όταν πάτησε το πόδι του στην πόλη για να κάνει τον διακανονισμό του με την διοίκηση της τοπικής ομάδας, ακολούθησαν διάφορα πανό και συνθήματα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, που εναντιώνονταν στο τομάρι του από φίλους της Παναχαϊκής, κυρίως από το πιο συνειδητοποιημένο κομμάτι των οπαδών της. Ακολούθησε ο προπηλακισμός του σε εντός έδρας παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αλλάξει για λίγο το χρώμα του προσώπου του (από λευκό χάσκι, σε μπλε μαρέ). Βρίζοντας θεούς και δαίμονες ο «κοντός» απείλησε ότι θα εξαφανίσει τον πιο δυναμικό σύνδεσμο της ομάδας, τους Navajo, και ξεκίνησε εναντίον τους έναν πόλεμο μηνύσεων, επικαλούμενος τις κάμερες παρακολούθησης που βρίσκονται εντός του γηπέδου της Παναχαϊκής…
Σε μια περίοδο που το οπαδικό κίνημα ριζοσπαστικοποιείται όλο και περισσότερο και βάλλεται από το επίσημο Κράτος και από τα κάθε είδους λαμόγια, η επίθεση στους Navajo είναι μια επίθεση ενάντια σε όλους τους οπαδούς που εναντιώνονται σε νόμους, θεσμούς και κάθε είδους πολιτικές και κινήσεις που παρασιτούν σε βάρος τους. Να μην αφήσουμε κανέναν οπαδό έρμαιο στα νύχια τους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NAVAJOΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.



15 σχόλια:

  1. pioi navajo re filaraki tha mas trelaneis.. h pethamenh thyra1 k to farmameio ths mhtoudh einai pio energh apo autous.eipame allyleggyh stous opadous alla oxi k sta minaro-kafeneia

    edw mpenun oi allothriskoi opote theloun sto 'spiti' mas (gegonota papanastasiou) k ta kanun ghs madiam k asxoloumaste me ton kougia k tous 30 navajo.

    sthn telikh dystixos k pali dystixos pou to anaferw alla o kathe laos pernei oti tou aksizei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. idi exoun ekfrasei emprakta thn allhleggyh toys oi opadoi ths larissas (monsters) me pania alla kai me synexh epikoinwnia pou exoun me toys navajo...as praksoume to idio. kanenas opados den einai monos tou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε φίλε μονο και μόνο επειδή είναι λιγοι δεν πρέπει να τους δείξουμε αλληλεγγύη?
    Η αλληλεγγύη εξαρτάται πρώτιστα απο την ποιότητα των υποκειμένων που την δέχονται και όχι απο την αριθμιτική τους ποσότητα. Εξ άλλου η επίθεση ενάντια στους οπαδούς είναι γενικευμένη - γενικευμένη θα πρέπει να είναι και η αντίδρασή μας.Και αυτό επίσης δεν πάει να πεί οτι δεν μας ενδιαφέρουν τα πεσίματα των συμπολιτών ενάντιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε Ανωνυμε no 1 πιστευεις πως αν καποιοι οπαδοι του Αρη ηθελαν να κανουν κατι αναλογο στην Λαμπρακη εξω απο το τζαμι δεν θα μπορουσαν να το επιτυχουν? Απλα διαφερουμε σε ποιοτητα οπως λεει και ο φιλος Αριστερος Εξτρεμ

    Οι γνωστες συμπολιτικες μεθοδοι! την ωρα που ενας συνδεσμος ειναι κλειστος καθ'οτι τα μελη του εχουν κανει εκδρομη για να ειναι κοντα στην ομαδα τους, και στην παπαναστασιου δεν κουνιεται φυλλο γιατι προφανως ειναι μεσημερι και ωρα φαγητου ,χωρευουν τα ποντικια (οταν λειπει το μπουλντογκ :p σσ. για το οποιο μελλοντικα ισως να εχουμε αρκετα να πουμε).
    Τι πρεπει να κανουμε? Να προσλαβουμε σεκιουριτι να φυλανε το γηπεδο και την παπαναστασιου ή να στηνομαστε εξω απο το γηπεδο οποτε ειναι ωρα κοινης ησυχιας μην τυχον και μας βρει κανα κακο!!! Αν θεωρεις πως κατι τετοιο πρεπει να γινει (φυλαξη του γηπεδου, πραγμα που το θεωρω αστειο αλλα τεσπα) να απευθυνθεις στην παε ;)

    Oσο για την Θυρα 1... Τυχαινει να ειμαι θαμωνας της! Καταλαβαινω την πικρα σου αλλα υπαρχουν δυο συνδεσμοι που προσπαθουν να ηγηθουν του οπαδικου κινηματος (κυριως οι ιερολοχιτες και μετα οι κιτρινομαυροι)! Οι οποιοι εχουν φιλοακροδεξιες αρχες και γενικα περιεργοι νοοτροπια! ισως οι μη οργανωμενοι πρεπει να κανουν στεκι τους την ενα γιατι στο τελος θα μετακομισει ολη η ενδοξη θυρα 2 και θα αναρωτιεται συσσωμο το πεταλο γιατι δεν παιζει ο παπαζογλου. (αληθεια γιατι?)

    Αυτααα. Συγνωμη αν σας κουρασα.

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ NAVAJO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την αλληλεγγύη μας στους συλληφθυντες οπαδους
    του συμπολιτη σημερα.ειναι πραγματικα τελειος εμετικο να οδηγουντε στην φυλακη ατομα για μια πετρα κ εναν πυρσο μονο κ μονο για την ικανοποιηση του κυριου υπευθυνου ασφαλειας της ΠΑΕ ολυμπιακος κ πρωην αττικαρχη κ.τσιρωνη..

    οσο για τα γεγονοτα της παπαναστασιου δυστυχως ΑΛΛΑ εδω κολλαει το ηθελεστα κ παθεστα,αν ο συγκεκριμενος συνδεσμος δεν θελει αρειανη ενοποιηση κ κανουν του κεφαλιου τους 8α δεχονται κ τις περιφρονησεις των 'αντιπαλων' μας..

    μαγγες ποτε ειναι οι εκλογες για εκλογη προεδριου στον super3? νομιζω οτι το χουν καθυστερησει καμια 20ετια ε? τι λετε? αυτο ειναι υγεια δλδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. anonyme thamona ths thyras1,auta den legonte meso net k diaforwn site/forums,alla xereis poly kala eutixos h dystixos gia emas oti den yparxoun ta atoma na pane sth labrakh.. palia mporei na ypirxan,early 90s epoxes..

    to giati ine paraplevro.logo politikis ton bulldog opos eipes H logo ths anyparksias ths thyras1 h kati pou den mou skaei twra..

    episis xeroume poly kala osoi kinoumaste se auth thn polh k den ethelotyfloume,oti h omada kroushs tou sympolith anhkei ston apokleistika ston antieksousiastiko xwro k meta ta gegonota tou dekembriou exune dynamosei poly..paradeigma? blepe tis sygrouseis tous me ta xoirina katastolhs ekso apo to ghpedo tous ston agwna me olympiako.
    auta ego dystixos den ta exw dei pote sto xarilaou

    den ine kako merikes fores na paradeigmatizomaste apo ton 'antipalo' etci ginomaste k pio dynatoi alloste..

    se sygrisi me to parapano gegonos oi dikoi mas (ta bulldog pou lete) logokrinun to synthima ton offspring pou teleione me 'arhs k narkwtika' k to allaksan sto pio kathos prepei 'arhs k zhmia sta myala' se syneleyseis ypopton masonikon lesxewn..

    auto ta leei ola synagonistes

    leuteria ston arh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι ειναι υγεια η καταστολη της αντιθετης αποψης? (στον συνδεσμο που αναφερθηκε παραπανω παει το σχολιο)

    ΟΛΟΙ οι οπαδοι του Αρη σε καποια (οπαδικα) θεματα αποφευγουμε να παρουμε ξεκαθαρες θεσεις... -ή μαλλον σχεδον ολοι μην θιξω ή αδικησω καποιον- Και ισως ορθως γιατι διαφορετικα θα σκοτωθουμε μεταξυ μας αφου εχουμε τελειως διαφορετικες αποψεις! Γι'αυτο δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο περι σουπερ. Δεν με εκφραζει εξαλλου το να μπω σε καποιο καλουπι και να διαχωρισω τον εαυτο μου! για μενα το ιδανικο Αρειανο οπαδικο κινημα ειναι αυτο που η αποψη του καθενος θα ειναι σεβαστη σε ΟΛΟΥΣ και δεν θα υπαρχουν διαφορες περα του ιδεολογικου θεματος (βλεπε κατι μη οργανωμενους φασιστες στην 1)

    Ενα τελευταιο σχολιο μονο σχετικα με τον "Νεο" ποδοσφαιρικο Αρη...
    Αν φτανουμε στο σημειο να δεχομαστε ως αθλο το οτι η ομαδα τερματισε 2 χρονιες πανω απο τον (μισοδιαλημενο) συμπολιτη και εξασφαλησε την εισοδο στο ουεφα τοτε μονοι μας υποβαθμιζουμε την ομαδα και πιθανων στο μελλον να δουμε και χειροτερα απο τα φετινα!

    Αλλυλεγγυη και στους συμπολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλτατε ανωνυμε,Ο ανωνυμος θαμωνας της Θυρας 1 ειμαι( γαμω η φαση με τις ανωνυμιες εεε? :-) )
    Υπηρχαν σιγουρα ατομα για να κανουν κατι τετοιο την δεκαετια του 90' ...
    Οποιος εχει ζησει εκεινη την εποχη θυμαται διαφορα περιστατικα αλλα σημερα καλως η κακως, -συμφωνω μαζι σου εν μερη- δεν υπαρχουν ατομα να πανε στην Λαμπρακη και να τα σπασουν, αλλα νομιζω πως ειναι πολυ ευκολο ενα τετοιο 'πεσιμο' εφοσον οι 'αντιπαλοι' εχουν κανει καποια εκδρομη με την ομαδα τους! Οπως και να χει δεν νομιζω ηθικα και ιδεολογικα να τιμα καποιον απο μας κατι τετοιο. Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ετσι κι αλλιως...

    Για να ζησεις αναλογες στιγμες στο Χαριλαου οπως αυτη της τουμπας πρεπει να φερεις τα ματ στο σπιτι σου με καποιον τροπο! (ενας απο αυτους: Απειλωντας εμεσα πως θα κανεις επιθεση σε ποδοσφαιριστες της αντιπαλης ομαδας πριν την εισοδο τους στον αγωνιστικο χωρο! ωραιες οι μεθοδοι του συμπολιτη εεε?)

    Γνωριζεις πως η φιλοσοφια του μεσου Αρειανου (οργανωμενου και μη) αλλαξε και πως πλεον επικεντρωνεται σε αλλα θεματα οπως η "γαματη διοικηση" του , οι ισπανοι "σουπερ σταρ" παικτες του και ο "αλητηριος παοκ" που ευθυνεται για ολα τα στραβα που βιωνει στην ομαδα του!

    Χρειαζομαστε μια διοφορετικη Οπαδικη αντιληψη, ισως καποιον πολυπληθης πυρηνα οπαδων με ανεξαρτητα μελη κ.ο.κ!

    Δεν ειμαστε λιγοι αυτοι που δυσανασχετουμε με την τωρινη κατασταση στα οπαδικα του ΑΡΗ αλλα ειμαστε διασκορπισμενοι! Πολλα λεγονται μεσω ιντερνετ , περισσοτερα σε ιδιωτικες συζητησεις αλλα... just words!!! Εξαλλου δειχνει αρκετα ουτοπικο κατι τετοιο!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.Εκτός απο τους Monsters, αλληλεγγύη στους Ναβάχο έχουν δείξει και οι Πανσερραϊκοι και αρκετές ομάδες της β' και γ΄εθνικής.
    2. Την επόμενη βδομάδα έχει εκλογές ο Super. Απλά θα ξαναβγάλουν τα ψηφοδέλτια που έχουν στην κατάψυξη εδώ και 20 χρόνια :)))) Πέρα απο την πλάκα, το σημαντικότερο είναι οτι εθίζεται ο κόσμος που είναι στον Super σε μια τακτική τσομπανη και προβάτων, οπότε και εκλογές να υπήρχαν δεν θα είχαμε καμιά ουσιαστική "αλλαγή".
    3. Σίγουρα υπάρχει κόσμος που μπορεί να κάνει "πέσιμο" στη Λαμπράκη, αλλά για μένα είναι λάθος τακτική αυτή.
    4. Καμιά σχέση οτι ο πυρήνας κρούσης των συμπολιτών προέρχεται απο φιλοαντεξουσιαστές. Αντιθέτως προέρχεται απο ακροδεξιούς. Πέρα απο την αδελφοποίηση με τους εθνικιστές μαχαιροβγάλτες Γκρόμπαρι, μου έρχονται στο μυαλό τώρα τουλάιστον 8 ομάδες και σύνδεσμοι τους (χωρίς τα παραρτήματα) με εθνικιστικές και ακροδεξιές απόψεις.
    5. Καμιά σχέση οι Gialloneri με ακροδεξια εν ετη 2009. Παλαιότερα ναι. Και οι ιερολοχίτες περισσότερο μπερδεμένοι μέσα στα ξύδια, και ελάχιστα ακροδεξιοί. Μόνο καποιοι διάσπαρτοι εθνικιστές φιλικά προσκείμενοι στους Ιερολοχίτες υπάρχουν, και αυτοι πολύ λιγοι.
    6. Συμφωνώ οτι πρέπει να οργανωθει πυρήνας ή ανεξαρτητος σύνδεσμος για να δώσει μια διαφορετική διάσταση στα οπαδικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αριστερο Εξτρεμ τουλαχιστον απο την μερια μου (Θαμωνας Θ.1 again) η γνωμη μου ειναι αρνητικη για ενα 'πεσιμο' στην Λαμπρακη, και πιστευω οτι δεν προκειται να γινει γιατι το 99% των Αρειανων θεωρει επισης λαθος τακτικη κατι τετοιο και ειναι κατα της ιδεολογιας μας να τα βαλουμε με περιπτερα και μπουγατσατζιδικα! (νομιζω σε αυτο συμφωνουμε ολοι ανεξαρτητως Συνδεσμου,πυρηνα κλπ)!Εξακολουθω ομως να το θεωρω ενα ευκολο 'πεσιμο'.

    Οσο για τον σουπερ συμφωνω στο περι τσομπανη και προβατων! ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα υιοθετειται απο χιλιαδες μελη μια θεση του συνδεσμου και υποστηριζεται μαλιστα φανατικα!
    Φυσικα εχουν απεναντι τους καθε νοημων ανθρωπο που δεν εθελοτυφλει. Εχουν εφευρει ομως διαφορες μεθοδους για να μας "πειθουν" κατα καιρους πως εχουν δικιο!

    Με τους συμπολιτες δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα το μονο που ξερω απο προσωπικη επαφη με φιλους, οπαδους του παοκ ειναι υπαρχουν και οι φιλοαντιεξουσιαστες και οι φιλοακροδεξιοι οπου οι πρωτοι πηγαινουν στην 4 και οι δευτεροι στην 4α!

    Οσο για τους Gialloneri και τους Ιερολοχιτες ειναι ξεκαθαρο οτι πλεον δεν εχουν καποια ιδεολογικη ταυτοτητα, αλλα εξακολουθουν με την σταση τους να πρεσβευουν τις ιδιες αρχες ακομα και αν ειναι μπερδεμενοι οπως λες...

    Οσο για τον ανεξαρτητο πυρήνα ή συνδεσμο συμφωνούμε πολλοι αλλα το θεμα είναι τι κάνουμε ωστε αυτο το εγχειρημα να παρει σαρκα και οστα. Και ποιος ειναι σε θεση να παρει πρωτοβουλιες και να επομιστει ευθυνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε αριστερο εξτρεμ..
    δυστηχως για εμενα,σε λεω οπως κ ο συναγωνιστης ο ανωνυμος της1 οτι οντως δεν υπαρχει κοσμος δικος μας να απαντησει στις 'καφριλες' πλεον.
    αυτα παλια,ειπωθηκε παραπανω,δεκαετια ΄90, αλλες καταστασεις,τωρα αλλαξαν τα κοζια.
    επεσε γραμμη με τη μια.ξερετε απο που,περι γαλουχησης που λενε..
    αυτα στον Αρη της σουπερ-αρης δεν υπαρχουν,εκει κυριαρχει σε εναν σουρεαλιστικο κοσμο η λατιν μπυραρια,κανονιζουν κ μοιραζουν τα παντα!! ερασιτεχνη,μπασκετ,σηματα,γηπεδα,ποια οικοπαιδα θα μοιραστουνε τα μπουλντογκ στη θερμη κτλ.και αν 'ξεφυγει' κανα 'κακο' παιδι εκει στην 1 κ στειλει καμια κροτιδα ερχονται κ μας κανουν 'ντα',βριζωντας μαναδες αρειανων(!!) με φουσκωτους παρεα..

    Αδιαφορωντας ΠΛΗΡΩΣ οτι αν φυγουμε απο την πολη θα χασουμε ΠΟΛΥ σαν λαος!!!
    φανταστειτε μια παρομοια χρονια κ λιγο χειροτερη απο τη φετινη στη θερμη,σε νεο γηπεδο στα ΄μικρα ματς΄/ 3000 εισητηρια?? αντε 4 max!

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ κ οχι να λιγουρευετε τα οικοπεδα στη θερμη!
    (οι συμπολιτες για παραδειγμα ζητανε νεο γηπεδο στη ΔΕΘ.ψαξτε την γιατι..)


    ΥΓ:μη βαφτιζουμε 'ακροδεξιο' οτι μας κατευει στο κεφαλι.μη γινομαστε 'μπουλντογκ' τωρα,δεν μας αξιζει αυτο σαν λαος.οποιος ξερει προσωπα κ πραγματα στα οπαδικα,γνωριζει οτι η συγκεριμενη ομαδα κρουσης του αντιπαλου εχει καθαρα αντιεξουσιαστιακο 'προφιλ'.αλλοστε κ στα γεγονοτα του δεκεμβρη δεν απουσιαζαν ενω αν προσεξεις οι επιθεσεις τους ειναι καθαρα 'εξαρχειακες' και το δειχνουν κ ολας με το σημα κεντρικου τους συνδεσμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. filaraki 8amwna kala ta les alla ta berdepses me toys syntopites k to petalo tous,re file pou zeis pragmatika? anarwtieme dld me olo to sympatheio!
    sthn 4 paei to dytiko tous kommati,ekei tha breis k kapious filo-e8nikistes k tous grobari merikes fores alla h 4A einai to ghetto twn aristeroararxikwn stoixeiwn apo ta 80s mehri simera.eks ou k h megalh boulgariki shmaia pou sikosan sto prosfato pexnidi me ton gauro.
    dystixos os areianos ek tou antieksouastikou xwrou to lew auto,kati pou auth sthn stigmh ston arh den yparhei organomena oute sta apathla oneira mou mias k sthn 8yra1 yparxoun panta ta fasistika kataloipa eno sthn 3 ti na poume re alania einai OLOI ston kosmo ths latin byrarias pou egrapse olososta k to filaraki pio panw

    leuteria ston arh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου που άλλαξαν το σύνθημα "Αρης και ναρκωτικά¨σε ¨Αρης και ζημιά στα μυαλα"...οχι σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μου... τι σχέση έχουν τα ναρκωτικά με τον Αρη, με τους οπαδούς και γενικά με εμάς που είμαστε ενάντια στις εξαρτήσεις και σ' αυτούς που τα προωθούν? Εξω τα ναρκωτικά απο παντού. Αν και θα προτιμουσα ενα σύνθημα π.χ. "Αρης ανατρεπτικά ή Αρης και εκρηκτικά κ.λπ.
    Οι ίδιες μέθοδοι που εσύ αποκαλείς "εξαρχειώτικες" γίνονται απο την πλειοψηφία των οπαδών. βλ. γαυρους-βαζελους, ακόμα και απο εμάς (φέρε στο νου σου κάποια πεσίματα Αρειανών και θα καταλάβεις).
    Δεν είναι ολοι η 4α φιλοαλφάδες. Απο μαρτυρία φιλων υπάρχει και μια παρέα μεσα στην 4α που χαιρετάει ναζιστικά. Περισσότερο είναι μια μόδα και ένα δήθεν αντεξουσιαστικο στυλάκι που προωθει η 4α, γιατί ποια αντεξουσιαστική θεωρία πρεσβεύει πεσίματα σε αντίπαλους οπαδούς αναίτια?
    Φερε στο μυαλό σου τα πανιά των ιερολοχιτών που είχαν παρει και τα ειχαν αναρτημένα. Αυτά τα είχαν βαλει στην 4β...Επισης μάθε και για τα πεσίματα σε γριές και θα δείς οτι περισσοτερα στρατιωτικα οργανωμένα ειναι..και μετα απο τέτοια πεσίματα γραφουν και σχολιαζουν στο ιντερνετ "Οι Ελληνες δράσαν και πάλι" και άλλα παρόμοια.
    Η βουλγαρική σημαία στην 4α δεν μου λέει τίποτα.
    Πέρα απο την 4 ομως υπάρχουν και άλλες θύρες 3,5,6 κλπ. Εχεις παρατηρήσει τι πανιά μπαίνουν σ' αυτές?
    Οντως οι Αρειανοί είμαστε ανωργάνωτοι. Αλλά καθόλου αμεληταία ποσότητα και με αρκετά καλη ποιότητα. Εκεί πρέπει να ποντάρουμε και να δουλέψουμε.
    Οχι ομως οτι δεν υπάρχει αντιφα κόσμος στην 4α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε lsd οπως προειπα δεν εχω ασχοληθει με τους συμπολιτες ιδιαιτερα και οσα γραφω μου τα εχουν μεταφερει φιλοι μου οπαδοι του παοκ οι οποιοι μου μιλανε μαλιστα για συνδεσμους που προτιμαν την 4α και για την ιδεολογια τους!
    Προσωπικα δεν μπορω να ξεχωρισω γεωγραφικα την 4 απο την 4α.

    Τωρα το γηπεδικο ειναι ενα ζητημα που σηκωνει πολυ συζητηση.Θαφτηκε και περασε απαρατηριτο για διαφορους λογους οπως το αγωνιστικο χαλι της ομαδας και διαφορα αλλα εξωαγωνιστικα θεματα!!! Αλλα αυτο που εισπραττω απο τον Κοσμο του Αρη εκτος απο αυτους του σουρεαλισμου της λατιν μπυραριας(οπως πολυ σωστα ειπωθηκε) ειναι οτι δεν πιστευουν και πολυ στα λεγομενα της διοικησης και δεν δινουν βαση...Απλα την δεδομενη χρονικη στιγμη γνωριζουν πως δεν υπαρχει κανενας αλλος να παρει την ομαδα στα χερια του γι'αυτο και δεν εξωτερικευουν την δυσαρεσκια τους στο βαθμο που συνηθιζαν στο παρελθον.Πιστευω πως αυτο το κομματι του κοσμου στο Χαριλαου φανταζεται τον εαυτο του και μετα απο 10 χρονια.
    Παντως αν γινει κατι τετοιο δεν νομιζω πως ο Αρης θα χασει σε κοσμο! Ο οργανωμενος (και μη) οπαδος θα ειναι εκει και στα ευκολα και στα δυσκολα και για τον "φιλαθλο" θα ειναι προσιτο λογω της ευκολιας που θα παρεχει ενα νεο 'κυριλε' γηπεδο (συμφωνα με την περιγραφη παντα) οπως θεσεις παρκινγκ,πολυχωρους κ.α.
    Εξαλλου δεν ειναι η θερμη και τοσο μακρια!
    Αλλα ειναι τα αρνητικα μιας τετοιας κινησης και νομιζω πως ειναι καθαρα ιδεολογικης υποστασης. Ολα αυτα τα κυριλικια δεν του ταιριαζουν του Αρειανου και δεν συμπιπτουν με το ηθος που εχει επιδειξει και τις αρχες που πρεσβευει μεχρι σημερα αυτη η ομαδα!Και στην τελικη στα αρχιδια μας οι τιτλοι αν ειναι να πνιξουμε την περηφανια,την αξιπρεπεια και το συναισθημα! Ο μονος συλλογος που αντιστεκεται στον μοντερνο αθλητισμο ειναι ο ΑΡΗΣ! Αυτο δεν πρεπει να χαθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειλικρεινα,χωρις ιχνος εθνικισμου κ ελληνοφροσυνης,στο ελληνικο πρψταθλημα με 22 παιχτες κοινοτικους β διαλογης δεν αντιστεκεσαι πουθενα.δεν εχουν τα κακαλα να το κανουν κ φανηκε αυτο απο τον τελικο κ επειτα

    ουτε με γλυψιμο σε ιωαννιδη-ψωμιαδη αντιστεκεσαι κ οταν θελουμε να το παιξουμε commadante skordas να κραζουμε το 'συστημα'?
    ποιο συστημα δλδ? τους παραπανω πολιτικαντηδες που γλυφουμε.λαικισμος στο επακρο,οχι αλλο παρακαλω

    οσο για τα οπαδικα-συνδεσμιακα τα ειπε ολα το παλικαρι με την σουρεαλιστικη μπυραρια στη παπαναστασιου.εγραψες αλανι!!!


    λευτερια στους οπαδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή