Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Στις 7/12/08, μια μέρα μετά την δολοφονία Γρηγορόπουλου από αστυνομικό, πριν την έναρξη του ματς Α.Ε.Κ.-Πανθρακικού, γίνεται επίθεση έξω από το γήπεδο σε διμοιρία των ΜΑΤ από οπαδούς της Α.Ε.Κ. που ως αποτέλεσμα είχε τον τραυματισμό 7 αστυνομικών. 4 μήνες αργότερα συλλαμβάνονται 6 οπαδοί της Α.Ε.Κ. έπειτα από διασταύρωση στοιχείων μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ.
4 απ' αυτούς οδηγήθηκαν στη φυλακή, ένας 25χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ένας 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Την επομένη μέρα του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. συλλαμβάνεται στο σπίτι του 19χρονος φαντάρος οπαδός της Λάρισας που φωτογραφήθηκε να κρατά καπνογόνο. Με συνοπτικές δικαστικές διαδικασίες οδηγείται στις φυλακές.

Την Κυριακή στις 5/4/09 στο γήπεδο της Λάρισας 4 οπαδοί του Πανιωνίου πέσανε θύματα του τρομονόμου Ορφανού. Μαζί τους και ένας οπαδός της Λάρισας. Τα παιδιά αυτά σίγουρα θα προτιμούσαν να είχαν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων, ή για γαλάζια οικόπεδα, ή για φούσκες των χρηματιστηρίων παρά για την κατηγορία του να είσαι οπαδός.

Η επιχείρηση σύλληψης των Πανιωνίων από την ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε με τον απαράδεκτο ξυλοδαρμό τους, κατά την διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο, αλλά και κατά την παραμονή τους στα γραφεία της Ασφάλειας στην Λάρισα. Βέβαια όταν καταλάβανε ότι είχαν ξυλοκοπήσει άσχημα έναν οπαδό, προτίμησαν να τον αφήσουν ελεύθερο το ίδιο βράδυ ώστε να μπορέσουν να καλύψουν την απαράδεκτη μανία τους στο να χτυπάνε κόσμο. Πως να τον εμφανίσουν στον εισαγγελέα σε αυτήν την κατάσταση; Οι ‘ κύριοι’ της ασφάλειας όταν κατάλαβαν ότι τα στοιχεία που είχαν για τις κατηγορίες των οπαδών ήταν ελλειπή και λανθασμένα , προσπάθησαν με έναν δικό τους τρόπο να μαγειρέψουν και να εμφανίσουν στοιχεία βγαλμένα από το μικροσκοπικό και γουρουνίσιο μυαλό τους. Εμφανίσανε στους αδικοκρατημένους φίλους του Πανιωνίου, συναδέλφους τους στην ασφάλεια, και τους παρουσίασαν ως δικηγόρους με σκοπό την ομολογία τους για πράγματα τα οποία προφανώς δεν είχαν κάνει αλλά ούτε συμμετάσχει...!!!






  • ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ


  • ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ


  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

1 σχόλιο:

  1. Μήπως ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να οργανώνουμε κινητοποιήσεις μαζί με άλλους οπαδούς ομάδων? Το Κράτος έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους στα "μιάσματα" αυτού του κόσμου. Οπαδοί στις φυλακές για "ψύλλου πήδημα" και οι πραγματικοί εχθροί της κοινωνίας να απολαμβάνουν πλήρη ασυλία και να συνεχίζουν το "έργο" τους, με το να κλέβουν τα ταμεία, τις συντάξεις, να επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια, να ψηφίζουν νέους κατασταλτικούς νόμους, να καίνε δάση και να χτίζουν τουριστικά θέρετρα.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

    RAV.3

    ΑπάντησηΔιαγραφή