Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Η Εκδικητική Κρατική Μανία


Μετά την πρωτοφανή πολύμηνη φυλάκιση του οπαδού και κοινωνικού αγωνιστή Νίκου Κουνταρδά για τον ξυλοδαρμό του εργατοπατέρα Πολυζωγοπουλου και τα μετέπειτα τρεξίματα που είχε από τους μπάτσους λόγω του ρουφιάνου Νικολαίδη που έδινε οπαδούς οικειοθελώς με τα γνωστά dvd, ο Νίκος περνάει αυτές τις μέρες την μεγαλύτερη δοκιμασία.
Τον τελευταίο καιρό ο Νίκος έμενε στην Ξάνθη. Η μανία που έχουν απέναντι στο πρόσωπο του οι κατασταλτικοί μηχανισμοί μετουσιώθηκε σε αυτό πού έγινε το Σάββατο 16 Μαΐου Οι μπάτσοι επικαλούμενοι την δήθεν μη τήρηση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβάλει τον προφυλακίζουν. Ο Νίκος απέναντι σε αυτή την αυθαιρεσία απαντάει από την πρώτη στιγμή με ολική απεργία πείνας-δίψας.
Τα κρατικά σκυλιά δείχνουν τα δόντια τους βάζοντας τον Νίκο δύο μέρες στην απομόνωση στις φυλακές της Κομοτηνής και σαν να μην έφτανε αυτό την Τρίτη τον μεταφέρουν στις φυλακές της Άμφισσας ώστε να τον απομονώσουν και από τους συντρόφους του.
Αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο ο Νίκος είναι στο γενικό κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί που τον είδαν μιλούν για το πολύ τρεις μέρες ζωής ακόμη καθώς ο Νίκος είναι ανένδοτος στην αρχική του θέση για άμεση αποφυλάκιση του χωρίς όρους...
Σε περίπτωση που ο Νίκος σιτιστεί υποχρεωτικά (από τα πιο βάρβαρα πράματα που μπορούν να σου κάνουν) η συμβεί οτιδήποτε άλλο μη αναστρέψιμο στην υγεία του ας έχουν στο μυαλό τους οι κρατιστές και τα σκυλιά τους ότι θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Οι ασκοί του Αιόλου έχουν ήδη ανοίξει...

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

5 σχόλια:

  1. ALLHLEGGYH STON NIKO KOYNTARDA.
    KATW O TROMONOMOS ORFANOY
    ANTISTASH STHN KRATIKH KATASTOLH
    ARIS- A.C.A.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Nikos Kountardas eixe sillifthei kai allh fora (pera apo to gnvsto dvd), giati s enan agwna ths aek eixe anevasei pano pou egrafe :polemo ston neo a(th)lhtiko tromonomo tou orfanou.
    LEYTERIA
    VAMOS ARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Nikos stamatise thn apergia dipsas...ta nea gia tin ygeia tou einai sigkeximena akomi.sinexizei thn apergia peinas
    LEYTERIA STO NIKO KOYNTARDA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. leyteria ston aderfo niko...KOURAGIO R21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτεριά στο Νίκο Κουνταρδά. Λευτεριά στους Οπαδούς. ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑ. θ-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή