Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ-1

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στο blog των Αρειανών ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ, στις 18/9/2008, στην ετικέτα "οπαδικά", έχει υπογραφή ανάρτησης Yellow Chaos, αναδημοσιεύτηκε στο blog της πάλαι ποτέ κραταιάς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, και το επαναδημοσιεύουμε αυτούσιο, καθώς συμφωνούμε με τις απόψεις του γράφοντα.
Ως γνωστόν η παρακμή της θ-1 που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ωφείλεται σε πολλούς παράγοντες : αλληλοφαγωμάρα συνδέσμων, παρουσία ασφαλιτών εντός της θύρας, πολλαπλασιασμός των σεκιουριτάδων στην είσοδο, αυστηρότερα μέτρα, κάμερες μέσα κι έξω από τη θύρα, καταστολή.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του κόσμου και φυσικά των όποιων αντιδράσεων... Μέχρι και κάτι ξεχασμένα από την ιστορία φασιστάκια κάναν την εμφάνιση τους, φυσικά με συνοδεία νταβαντζήδων (ασφαλιτολόι)..Παρόλα τα παραπάνω οι συνθήκες μέσα στο αυτόνομο κίτρινο οπαδικό κίνημα ωριμάζουν σιγά σιγά (βλ. αντίσταση, αυτόνομοι, σύνδεσμοι με αυτονομιστικές τάσεις, και φυσικά πολλά άτομα ανένταχτα) για μια δυναμική απάντηση σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη θ-1 νεκροταφείο ή σαλόνι. Η συσπείρωση του κόσμου πρέπει να είναι άμεση ώστε η θύρα να επιστρέψει εκεί που ανήκει στον λαό της.Μακριά από συνδεσμιακές λογικές, μακριά από λογικές του κέρδους και της εξουσίας, η θύρα στο σύνολο της θα εκφέρει μέσα και έξω από το γήπεδο ανατρεπτικό λόγο επί παντός επιστητού. Ας γίνουμε επιτέλους πρωτοπορία στο οπαδικό κίνημα με κύριο μέλημα μας να σπείρουμε τον σπόρο της αυτόνομης ανυπακοής παντού!!!
ΑΥΤΟΝΟΜΗ Θ-1 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Υ.Γ Καλό θα ήταν κατά την προσωπική μου άποψη να ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω απο το
θέμα από όλους που συμμετέχουν και στα δυο blog (αυτόνομοι, αντίσταση) αλλά και απ όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν γύρω από το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου