Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΕΑ

- 4/8/2009. Η πρώτη σύλληψη της νέας σεζόν είναι γεγονός. Πριν καν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, 16χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, συλλαμβάνεται από ασφαλίτες μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ματς μεταξύ Π.Α.Ο. – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ, γιατί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άναψε ένα καπνογόνο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
- 22/8/2009. 1η αγωνιστική, ΑΡΗΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας και αυτών του Ατρόμητου. Αλληλοσεβασμός, χωρίς υβριστικά συνθήματα και ακρότητες, μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Αντιπροσωπεία των φιλάθλων Fentagin του Ατρόμητου, καταθέτουν στεφάνι στο σημείο μνήμης των Αρειανών οπαδών που «έφυγαν», που βρίσκεται στη θύρα-3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
- 29/8/2009. Στο ματς ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΡΗΣ, η Π.Α.Ε. Ηρακλής αρνείται να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς μας, αν και τα τελευταία χρόνια σε ανάλογα παιχνίδια, η συμπεριφορά των οπαδών μας ήταν υποδειγματική. Η στάση των οπαδών του Ηρακλή είναι ανάλογη με αυτή της Π.Α.Ε. τους, αφού τηρούν «σιγή ιχθύος» ή μασούν τα λόγια τους για το θέμα των εισιτηρίων. Είναι λυπηρό τέτοια θέματα να γίνονται αφορμή για να χαλάσει μια σχέση οπαδών, που το τελευταίο χρόνο μάλιστα έδειχνε να γίνεται φιλική. Και αμφιλεγόμενη επίσης, γιατί καταργεί την επιθυμητή μετακίνηση των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα, πράγμα για το οποίο αγωνίζεται το οπαδικό κίνημα.
- Στο ίδιο ματς, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, 1 οπαδός του γηραιού συλλαμβάνεται γιατί έχει μαζί του δυο κουτάκια μπύρες τα οποία δεν είχε ανοίξει (!!!) και καταδικάζεται για απείθεια με ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή, χρηματική εγγύηση 500 Ε, εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όποτε αγωνίζεται ο Ηρακλής αλλά και ο ΑΡΗΣ. Ένας άλλος οπαδός του γηραιού (20χρονος στρατιώτης) θα περάσει από στρατιωτικό δικαστήριο με την κατηγορία της προσπάθειας απελευθέρωσης συλληφθέντα. ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
- Ο πανηλίθιος οπαδός του Ηρακλή που στην εκκίνηση του ίδιου ματς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα μας Σηφάκη, καταδικάζεται σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, απαγόρευση εισόδου για δύο χρόνια σε αγώνες του Ηρακλή και υποχρέωση να παρουσιάζετε στο τμήμα όταν αγωνίζεται ο γηραιός και ο ΑΡΗΣ. Άλλη μια βλακώδης πράξη που προσπαθεί να γκρεμίσει την πρακτική και το ρητό : «ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ» ΜΟΝΟ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
- 2/9/2009. Σε φιλικό ματς στο Βόλο μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ- ΑΡΗ, σημειώνονται οι γνωστές ψευτοβλαχομαγκιές από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου προς τους οπαδούς μας που πήγαν να παρακολουθήσουν το ματς. Πέτρες εκσφενδονίζονταν στους οπαδούς μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ οι ίδιοι θρασύδειλοι έσπασαν τα λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάθλους μας στον Βόλο.
- Οι ίδιοι ανεγκέφαλοι Ελληναράδες, στο φιλικό ματς μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, έβγαλαν το ρατσιστικό και φασιστικό τους μένος ενάντια στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σισέ, με ιαχές που παραπέμπουν σε χιμπατζή. Ανακοίνωση για το γεγονός υπάρχει από τον σύνδεσμο του ΑΡΗ Super-3 στις 9/9/2009, στην στήλη Νέα, στην κατηγορία Απόψεις με τίτλο «Κατάπτυστος ποδοσφαιρικός (κι όχι μόνο) ρατσισμός».
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
- 10/9/2009. Η αρχική συμφωνία για παραχώρηση 3.000 εισιτηρίων από τον Παναθηναϊκό στους οπαδούς μας, για το επερχόμενο ματς ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ, ακυρώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο αριθμός των εισιτηρίων να κατέβει στα 1.000…ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.
- 12/9/2009. Στο παιχνίδι ΑΡΗΣ -Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ, επαναλαμβάνεται η ίδια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με αυτή του προηγούμενου εντός έδρας ματς. Εγκάρδια σχέση μεταξύ των οπαδών μας και αυτών της ομάδας των Ιωαννίνων. Αντιπροσωπεία οπαδών του Π.Α.Σ. καταθέτει στεφάνι στην μνήμη των νεκρών Αρειανών φιλάθλων. Μόνη παραφωνία η προκλητική συμπεριφορά 10 (ευτυχώς ελάχιστων) ηλίθιων οπαδών μας στην θύρα-1, που προκαλούσαν με χειρονομίες και ύβρεις τους οπαδούς της ομάδας των Ιωαννίνων. Τέτοια υποκείμενα θα πρέπει να διώχνονται με οποιονδήποτε τρόπο από τις τάξεις των οπαδών μας, αλλά και από όλα τα γήπεδα. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
- 13/9/2009. Δυο οπαδοί του Παναθηναϊκού, 23 και 24 χρονών, σκοτώνονται και άλλοι έξι τραυματίζονται (δυο εξ αυτών πολύ βαριά), όταν μετά το ματς ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Κομοτηνή, το βανάκι που μεταφέρει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, συγκρούεται με άλλα 3 φορτηγά και ένα ακόμα όχημα, στο ύψος της Αταλάντης.. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
- Από την πρώτη αγωνιστική έως τώρα, σε πολλά γήπεδα τοποθετήθηκαν πανό που εξέφραζαν άποψη, ενάντια στον νόμο Ορφανού – Ιωαννίδη, ενάντια στις κάμερες επιτήρησης, ενάντια στις συλλήψεις, ενάντια στα ηλεκτρονικά εισιτήρια, ενάντια στις εκλογές και το βουλευτικό πανηγύρι…
Μπράβο στα παιδιά από Πανσερραϊκό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης…
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου