Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ


*Συνεχίστηκε για ακόμα μια φορά το διαιτητικό τσίρκο της Σούπερ Λίγδας. Στον αγώνα με την Ξάνθη, η ομάδα μας, που προσπάθησε για την νίκη σε όλη την διάρκεια του ματς, έτυχε "ιδιαίτερης" μεταχείρισης απο τους εντεταλμένους ρέφερι της αθλητικής εξουσίας, με αποτέλεσμα να κλείσουν τα μάτια τους σε τρείς καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι υπέρ μας. Το νικητήριο γκολ στο 92΄ ουδόλως μας κάνει να ξεχάσουμε τη συνεχόμενη εχθρική αντιμετώπιση. Η υπομονή έχει και όρια. Και αν αντιδράσουμε δυναμικά σε κάτι τέτοια φαινόμενα, τότε πάλι θα "βγει απο τα ρούχα του" ο κάθε "ευαίσθητος" δημοσιογράφος, η Ε.Π.Ο., πρόεδροι ομάδων, πολιτειακοί και αθλητικοί παράγοντες και διάφοροι μαϊντανοί... για να μας υπενθυμίσουν οτι για την βία ευθύνονται οι οπαδοί, να κλείσουν οι σύνδεσμοι, να εφαρμοστούν αυστηρότερες ποινές για συλληφθέντες, να ενταθεί η καταστολή, ο έλεγχος, να πολλαπλασιαστούν οι κάμερες, να εφαρμοστεί άμεσα το ηλεκτρονικό εισητήριο... και άλλα επικίνδυνα.
*Προεκλογικά καμώματα της συμπολίτισσας ομάδας του Κράτους. Πέρα απο το ότι είναι η αγαπημένη ομάδα βουλευτών, υπουργών, μητροπολιτών, δημάρχων, νομαρχών και λοιπών "παροικούντων εν τη παράγκα" οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία θα κάνουν το παν για να την βγάλουν "λάδι", θα την ενισχύσουν με κρατικές χορηγίες, θα ανοίξουν τράπεζες την Κυριακή για να μην πάρουν τον οικονομικό κατήφορο και αντιμετωπίσουν διάφορες τιμωρίες και πάρα πολλά ακόμα, τώρα βρίσκονται ένα βήμα πριν την συμφωνία με το Κράτος στο να τους χαριστούν τα τεράστια χρέη τους στο δημόσιο...
ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝ' ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ.
*Πανθρακικός- ΑΡΗΣ. Μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, με μια ενδεκάδα που συνεχίζει να αποτελείτε απο ανθρώπους που δεν το αξίζουν, αλλά "κλειδώνουν" θέσεις άλλων που κάθονται στον πάγκο ή βρίσκονται και εκτός δεκαεξάδας, αφού όπως φαίνεται οι προπονητές δεν λειτουργούν αυτόβουλα, αλλα πέρνουν οδηγίες από μάνατζερ-λαμόγια.
Πάνω απο 4.000 οπαδοί μας μετέτρεψαν το στάδιο της Κομμοτηνής σε Κλ. Βικελίδης, παραδίδοντας ακόμα μια φορά μαθήματα κερκίδας και συμπεριφοράς.
*Στον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΜ ερασιτεχνών της Τετάρτης, μεταξύ των εφήβων του ΑΡΗ και του Πάοκ στο γήπεδο της Σουρωτής, 3 διμοιρίες των ΜΑΤ με ασπρόμαυρη ένδυση, θαυμαστές του Μουσολίνι, πραγματοποιούν αιφνιδιαστική επίθεση τακτικής τύπου "νύχτα των κρυστάλλων" της ναζιστικής Γερμανίας, με αλλαλαγμούς που παραπέμπουν σε άνθρωπους των σπηλαίων, χτυπούν φίλους του ΑΡΗ μας που παραβρίσκονται στις κερκίδες, γονείς, μικρά παιδιά και γυναίκες, κάποιους ποδοσφαιριστές μας και τραυματίζουν με μαχαίρι στο πόδι τον υπεύθυνο σκάουτινγκ της ομάδας μας Ν. Πασσιαλή. Χτυπάνε ακόμα και ποδοσφαιριστή του Πάοκ ο οποίος προσπάθησε να τους αποτρέψει... Μαχαίρια, σιδηρολοστοί και πέτρες, τα όπλα που τους "παρέχουν" οι ηθικοί αυτουργοί των αθλητικών ιδιωτικών στρατών και του επιχειρηματικού ποδοσφαίρου..
Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι...!!!

5 σχόλια:

  1. ime opados ths aek k katoikos thessalonikis edw k 12xronia k etci gnwrizw arketa pragmata gia ton opadiko xwro ths b.ellados logo ths katagwghs mou apo ton ebro.katadikastea ta x8esina,megalo kafriliki k anandro alla oxi k mpatsilikia re paidia metaksi opadwn eleos!!anegefaloi k kathisterymenoi nai alla k eceis mh ta katastrefete ola sto onoma autwn twn ilithiwn.
    pws ginete na exete sto photomontaz sas me ta xrwmata tou paok ton iwannidh me to 100% katharo kitrinomauro k erythroleuko parelthon tou,h ton 'axiotimo'orfano pou oi misoi k parapanw opadoi poy fylakistikan me ton perifhmo nomo tou,einai paoktsides ka8ws den prepei na xehname twn agwna pou kanan gia na riksun ton sygekrimeno nomo,pragma pou me lypei ws filathlo ths aek k 8a eprepe to idio na kanei k esas pou h pleiopsifia tou organomenou sas kosmou asxoleite me lesxes k masonikes stoes.

    telos xerete poly kala oti h dynamh tou antieksouastikou xwrou sth thessaloniki basizete idiaitera se gnwsto syndesmo me to asteraki ws shma,mia episkepsh sto site tous arkei gia na katalabete oti oi apopseis tous tautizonte me tis dikes sas..gia paradeigma h photo twn eklogwn pou topothetisate shmera,thn exun xrisimopoihsei oi idioi proeklogika stelnwntas mynimata gia apoxh..

    ANTIFA FANS UNITED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pesta megale. arxisan pali tis magkies oi trampoukoi tou kokkali. alla den ftaine autoi oi agnoi opadoi olwn tvn omadwn ftaine pou den kanoyn ena pirina kroushs enantia se tetoia fainomena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αεκτζη..... σε έπιασε καημός για τους συμπολίτες? Μαθε τότε ότι εδώ και κάποια χρόνια που γίνονται αυτά τα σκηνικά, κανενός "συνειδητοποιημένου" φιλάθλου του Παοκ δεν ίδρωσε το αυτί, ούτε και έκαναν ποτέ κάτι για να το αποτρέψουν. Για το συγκεκριμένο, ούτε μια ανακοίνωση βγάλαν οι συνδεσμίτες. Και οι περισσότεροι που εναντιώθηκαν στην επίθεση στη Σουρωτη, είναι αυτοί που στεναχωρέθηκαν που φεύγει ο Ζαγοράκης. Αν όντως τα πορτοκαλι αστέρια που λες, θέλαν να απομονώσουν κάποιους θα το έκαναν. Απλα δεν θέλουν. Οσο για τα υπουργιλίκια, θα σου αναφέρω κάτι που έγινε πρόσφατα, γιατι αν πιάσω πιο παλιά θα γραφω μια εβδομάδα, άλλωστε όλη η Ελλάδα ξέρει ποιές ειναι οι 2 ομάδες που είναι όμοιες στα στηρίγματα και στις συμπεριφορές σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη... Αυτοί που βρίζαν τον Γκαγκάτση κάποτε, οταν ηρθε στην ομάδα τους, τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρα... και όταν μια μερίδα του Πανελληνίου (Παοκ Αθηνών)εβγαλε μια ανακοίνωση ενάντιά του, ολοι οι υπόλοιποι πέσαν να τους φάνε. Και όσο για τις λέσχες και το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Αρη, σε πάρα πολλά δεν συμφωνώ, αλλά σε βασικά θέματα οπαδικής συμπεριφοράς να μας μοιάζαν οι Παοκτζήδες, δεν θα είχαμε σήμερα τέτοια άθλια περιστατικά τυπου Σουρωτης...
    Με τα σαιτ που αναφέρεις μπορεί να έχουμε κάποια κοινά στοιχεία, ίδιοι δεν είμαστε όμως, ουτε στον χαρακτήρα, ούτε σε βασικές αντιλήψεις και πρακτικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. WE ARE COMING - START TO RUN
    ANTIFA HOOLIGANS
    S3 KALAMARIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την τριτη το βραδυ τα πορτοκαλι αστερια (πολυ προχω ο χαρακτηρισμος :P) χτυπησαν 3 γαυρους στην ναυαρινου επειδη πανηγυρισαν το γκολ της ομαδας τους! Το αντιεξουσιαστικο προφιλ που θελει να προβαλει ο κεντρικος συνδεσμος τους φιλε Αεκτζη ειναι μονο μια μοδα!Ενας αντιεξουσιαστης δεν μενει στο διαφορετικο χρωμα του κασκολ ή στο διαφορετικο χρωμα της φυλης(αν θες να το γενικευσουμε! Εξαλλου υπαρχουν και γι'αυτο παραδειγματα.βλεπε Σωτηρης Νινης). Αντιθετως εχει ανοχη σε καθε τι διαφορετικο και μαχεται εναντια στο συστημα που ειναι δομημενο ετσι ωστε να διχαζει τους ανθρωπους με διαφορα τεχνασματα. Επισης οταν ο κοσμος του ΑΡΗ εκανε αγωνα κατα του νομου ορφανου( http://www.youtube.com watch?v=nAjma9CZAvY ) αυτοι σβηναν το "λευτερια" στους τοιχους και το καναν "ισοβια"! Οπως καταλαβαινεις το μονο ευκολο ειναι να κρεμασουμε κι εμεις ενα κοκκινο αστερι ή ενα αλφαδι και να αραδιασουμε 5-6 τσιτατα κατα του κρατους, της αστυνομιας κοκ. Το θεμα ειναι τι κανουμε για να υπερασπιστουμε την -υποτιθεμενη- ιδεολογια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή