Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΕΑ

- Σύμφωνα με καταγγελία του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Πάοκ Κυριάκου Αλεξανδρίδη (ο οποίος κάποια φεγγάρια ήταν και παίκτης του ΑΡΗ), το βράδυ της 12ης Οκτώβρη και ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι του με το αυτοκίνητο μαζί με τον γιο του, στην περιοχή του Βότση, του επιτέθηκαν κάποιοι οπαδοί μας καταστρέφοντας το αυτοκίνητό του. Αν ισχύουν τα λεγόμενα του Αλεξανδρίδη, οι ανεγκέφαλοι που του επιτέθηκαν θα πρέπει τουλάχιστον να απομονωθούν από το οπαδικό κίνημα και από τους χώρους ή συνδέσμους που ανήκουν (αν ανήκουν). Ευθύνη έχουν και αυτοί που τους δέχονται στις τάξεις τους. Αν νομίζουν οι εν λόγω ανεγκέφαλοι, ότι μια επίθεση σε έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή είναι αντίποινα για γεγονότα τύπου Σουρωτής είναι βαθιά νυχτωμένοι. Κάτι τέτοια περιστατικά μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας, στους οπαδούς μας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους και το οπαδικό κίνημα.

-Πριν την έναρξη του ματς Ηρακλή-Πανιώνιου, συλλαμβάνονται 4 οπαδοί του Ηρακλή (δυο ανήλικοι), στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, επειδή κατείχαν και έπιναν κουτάκια με μπύρα!!! Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό με οπαδούς του Ηρακλή, πράγμα που μας κάνει να υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα είδος ψύχωσης από τους μπάτσους προς τους οπαδούς του γηραιού! Στο περιθώριο των διαμαρτυριών των οπαδών για την αδικαιολόγητη πολλαπλή παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ,(τουλάχιστον έξι!!), έξω από το πέταλο των φανατικών, αλλά και για τις συλλήψεις των 4, πραγματοποιήθηκαν μικρής έκτασης επιθέσεις ενάντια στα ΜΑΤ από τους Ηρακληδείς.
Η δίκη για τους 4 που ορίστηκε για την Πέμπτη 22/10 ει χε σαν αποτέλεσμα την χωρίς όρους αθώωση και των 4. Έξω από τον χώρο των δικαστηρίων είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 οπαδοί του γηραιού για συμπαράσταση (δίδαγμα για όλους τους οπαδούς. Μπράβο τους).

-Στο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, (από τις πιο άσχημες εμφανίσεις της ομάδας- Κόντη μπινέ τον μπούλο, άντε τράβα στον κουμπάρο σου) αμέσως μετά την απόφαση αποβολής του προπονητή του Εργοτέλη Καραγεωργίου, σημειώνονται ολιγόλεπτες αψιμαχίες (καρεκλάκια και αντικείμενα) μεταξύ των οπαδών μας και αυτών του Εργοτέλη, που όμως λήγουν σχεδόν αμέσως. Μετά τη λήξη του ματς, συλλαμβάνονται 2 οπαδοί μας με βάση τις καταγραφές των καμερών. Ο ένας αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο άλλος παραμένει στο Α.Τ. Ηρακλείου και περνά από αυτόφωρο όπου του επιβάλλεται ποινή 18 μηνών με αναστολή.

-Πριν τον αγώνα βόλεϋ Παναθηναικού-Πάοκ στο Μετς, οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συγκρούονται στο Παγκράτι σε σημείο κοντά σε σύνδεσμο φίλων του Ολυμπιακού. Εκτοξεύονται φωτοβολίδες εκατέρωθεν, σφυριά, πέτρες, λοστοί και άλλος βαρύς οπλισμός, πράγμα που προκαλεί σοβαρές υπόνοιες για προκαθορισμένο ραντεβού... Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αιδοίον χτενίζεται...

-Μετά το ματς Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναιτωλικού, λεωφορείο με οπαδούς της ομάδας του Αγρινίου που επιστρέφουν τα ξημερώματα, ανατρέπεται στην εθνική οδό σε σημείο που δεν υπάρχει διαχωριστικό διπλής κατεύθυνσης. Από τύχη δεν υπάρχουν θύματα, παρά μόνο αρκετοί ελαφρά τραυματίες. Περαστικά στα αλάνια.

1 σχόλιο:

  1. tha stathw kirios stin 1h paragrafo...einai auto..akomi kai se mia omada pou den sibathoume...me auton ton tropo den katafernei kanenas tipota..idika se veteranous paixtes mias omadas

    ΑπάντησηΔιαγραφή